Hallå Där!

Nu är jag igång igen! Och denna gången ska jag testa GI metoden. Då tar man alltså bort kolhydrater ur dieten. Har varit skeptisk till denna metoden innan men många säger att den är bra så jag får väl testa jag också!
Började igår.Handlade in massa kött och fisk och grönsaker... typiska är att man kan inte äta vilka grönsaker som helst som t.ex majs... o majs är ju min favvis!.. Och inte heller frukt!

Än så länge har det faktiskt gått väldigt bra!
Idag käkade jag
Turkisk yoghurt med färska jordgubbar. Lite gurka och oliver. 6,0g K
Kaffe 1g K
Kabanos med sallad (Sallad, gurka, tomat, vattenkrasse) och fetaost 4,9g K.
Så totalt 10,9g Kolhydrater idag (än så länge) ...

Ur ren "hungersynpunkt" måste jag säga att GI har funkat bra, Men! Jag brukar aldrig vara sötsugen och det är något som jag verkligen är nu! Så, litet minus... Ska kanske ta o käka lite fetaost och oliver som en liten kvällssnack!
Sen har jag köpt mig en sparkcykel! Och det va faktiskt riktigt jobbigt! Det trodde jag faktiskt inte! .. Men nu vet definitivt mina lår om det i alla fall!

Oh, ja just de! 15-20 g Kolhydrater är det jag får äta om dagen, och Observera att detta är något som jag bara kommer testa under ett par veckor! ... Jag tycker egentligen inte man ska experimentera förmycket med matsmältningen!

RSS 2.0