Snö, snö, snö...

Det står väldigt stilla nu...
57,5kg fortfarande. Och med snöstorm utanför kan man ju inte gå utanför dörren.
Har faktiskt blivit lite bättre på att gå ut o gå nu, men fortfarande inte så mycket som jag borde. Men jag lovar att så fort det blir bättre väder kommer jag vara ute mycket mer! Så här mycket snö som vi haft i år har vi inte haft på riktigt länge!.. I don't like it...

I finally find you <3

Ja, jag käkade pizza idag... Och nu har jag hittat the Ultimat Pizza Combination! Oxfile, bearnaisesås och ananas! Sen ska man dippa kanterna i Mangorajasås!! Jag har nog aldrig ätit något godare!! Jag är frälst! Förälskad! It's a loving friendship that will never end!
Bild från http://mangoraja.istheshit.net/

Va fan...

Fan fan fan!
Nu funkar ingenting ju! Är tillbaka på 58 kg... Det är inte rättvist det här! Jag som kämpar och kämpar! Jag har i o för sig fuskat med äppelcidervinägern, men jag trodde inte att det skulle ha så stor inverkan! Så nu är jag sur och besviken... Ska verkligen se till att jag kommer ut och går en runda nu varje dag för det är ju trots allt det som gör de! Jag kan ju liksom inte äta mycket bättre än vad jag gör tycker jag.

Nu ska fläsket få sig en omgång!

Nu är min personal trainer på väg hit! Vi ska ut till Bulltofta och se till att jag får röra mig ordentligt!

Suverän Frukost!

Kl 15.00 åt jag frukost bestående av godis och kaffe!
Ja, jag syndar ordentligt denna helgen!
Är sjukt sugen på pizza också!

Sugar Hangover...

Jag har ju inte uppdaterat på ett tag! ... Hatar när folk skriver så! Men nu är det ju tyvärr sant! Har haft mycket att göra så bloggen har blivit å sidosatt. Stackars bloggen...

... 57,4 kg.... Yeah!
Jag har fått dille på soppa och bröd! Det är perfekt som lunch i skolan då man kan värma soppan på morgon och sen ha i en termos. Så slipper man stå 30 min i microkön eller bli rånad av skolcafeterian.
Det är även ett bra mellanmål!
Igår var jag på fest och eftersom jag var nykter så blev jag sjuukt godissugen! Så det slank ner en hel del faktiskt. Godisnappar, salta pingviner, snusklubbor, knäck och popcorn! Åh! Så gott det var! Jag har nog hamnat i en "1 månads-kris". Det lustiga är att det känns som om jag är bakfull idag. Jag har nog fått en Sugar hangover!

Ofrivillig synd!

Fan, jag kommer behöva synda idag...
Är i skolan och har ingen mat med mig. Hur ska jag lösa detta på nått bra sätt??

Mamma tycker att jag ska äta något gott

Jag måste skärpa mig med mina frukost vanor. Idag blev första måltiden kl 15.30! Men när man bara ligger i sängen och skriver hemtentor så blir man ju inte hungrig. I och för sig så märker jag ju ändå skillnad på koncentrationsnivån efter att man fått något i sig. Hjärnan behöver ju det där jävla glykogenet för att kunna tänka! Det blir gulasch soppa till middag idag igen eftersom jag inte hinner stå och laga mat när jag har en massa plugg och göra. Morsan tyckte att jag skulle belöna mig själv med något gott och äta idag när jag är färdig med allt. Men det får nog bli imorgon i så fall. Funderar redan på vad det skulle bli då....

Någon som har nått tips kanske?

Svid!

Har man haft med habaneros o göra, ska man inte klia eller pilla i näsan, ögonen eller någons genitalier!

Det brinner i flabben!

Nu har jag fått låna ett mobilt bredband av papps så nu kan jag blogga igen! Yeh! :D
I lördag klämde jag faktiskt i mig en kycklingkebab. Men jag tog i rulle istället för tallrik och inbillar mig att det i alla fall är bättre. Och dagen efter stod minsann vågen på 57,5 kg! Inte så dåligt det! .. Lite sämre idag dock. 57,7 kg. Vägde min i och för sig lite senare på dagen... Men jag ska nog vara ärlig mot mig själv och inte tro att jag gick upp 2hg på en kopp kaffe...
Idag blev det gulasch soppa! Det är så gott när man gör det själv! Istället för vanlig chili så köpte jag habaneros, Och Fy Fan i Helvete (!) Starkare har jag inte varit med om! Eftersom den ligger på 10 av 10 på "starkhetsskalan" Så var jag bara tvuungen och slicka på en pytteliten bit Och det brände som Fan i hela flabben! Och långt efteråt! Jag hade i en sån liten frukt (om de nu är en frukt?) i den största grytan jag har och grytan blev ändå stark! Hade först tänkt hacka ner alla tre för jag hade aldrig trott att det skulle göra så mycket! Tur att jag inte gjorde det!
Vill ni göra samma gulasch soppa som jag så följer här mitt recept
  • 1 packet grytbitar fläsk/klyckling/nöt
  • 1 gul lök
  • ca 8 potatisar
  • ½ röd paprika
  • ½ grön paprika
  • 1 Habaneros (En!)
  • ca 5 vitlöksklyftor
  • 4 st packet passerade tomater
  • tomatpure
Stek grytbitarna tillsammans med löken så köttet får lite stekyta. Salta och peppra dem och släng på lite tomatpure. Häll sedan i de passerade tomaterna. Hacka upp resten av ingredienserna och släng i dem också. Låt koka i ca 1 h.  Servera sen med en klick turkisk yoghurt och ett vit bröd (Ja, man kan fan inte äta fullkornsbröd till en stark soppa!)

YEAH!

57,7 kg !! I'm back on track!

Inget internet!

Efter 4 h väntan i kundsupportkön fick jag till svar att jag inte kommer ha internet på hela helgen... This sucks!

Jag kommer vara riktigt snygg till våren!

Idag gjorde Danne mat och då blev det nudelsoppa, majskolv och en fullkorns macka. Inte så kreativt men ingen av oss orkade engagera sig idag. Men är än så länge mätt fortfarande! Det är inte helt dåligt!

Shoppade lite vårkläder på H&Ms onlineshop idag.
Här är vad jag köpte

Min snygga mage!

Eftersom jag inte har något mer intressant att säga förutom att jag vägde 58,1kg i morse så lägger jag upp en bild på hur min mage såg ut för ett år sen när jag lyckades styrketräna kontinuerligt ett tag! Då vägde jag kanske.. 54-55kg.

Vill någon dansa med mig?!.... ?

Jag tycker det är orättvist att Danne, min käresta, som inte ens försöker gå ner förlorar massa kg! Han äter samma middag som jag men äter mycket mer och stoppar ändå i sig vad som när han känner för det. I och för sig på har han varit duktig och dragit ner ordentligt på sitt cola drickande och äter inte massa chips hela tiden. Så det är säker det som gör att han går ner. (Mycket Duktig!) Jag har aldrig varit så mycket för att stoppa i mig massa chips, läsk och godis så det är egentligen ingen större skillnad för mig från innan. Det jag måste göra är att rör mig mer! Jag rör mig bara mindre och mindre hela tiden, speciellt sen jag började på processdesigner programmet för nu är jag fast framför datorn hela tiden! Men det är svårt att komma igång när man aldrig har tränat nåt (i alla fall inte under någon längre tid) Jag måste hitta något som jag tycker är kul! Jag har alltid velat dansa men är för feg för att gå själv och där är aldrig någon annan som har lust... + att det är alltid svindyrt! Sånt har jag inte råd med nu när jag studerar. Och jag kan inte heller vänta 2½ år till!

Det tar en jävla tid å tugga!

Känns som om jag suttit o tuggat på min fullkornsmacka nu i en kvart! Man bara tuggar å tuggar men inget händer!
Vågen stod stadigt fast vid 58,3kg... det händer inte mycket. Tur att min personal trainer Jennie Lövström kommer tillbaka till Malmö idag så hon kan få igång mig :) Skoskavet har börjat läka ihop nu så snart ska jag kunna röra på mig igen!

Det Har Hänt Nått!!

58,3kg stod den på idag! Inte mycket men nått i alla fall :)
Käkade på Burger King idag...................................... MEN jag tog bara en Whopper hamburgare med extra grönsaker och easy majo och utan ketchup! Fullkornsbrödet smakar skit så de hoppa jag. Även pommes och läsk sket jag i och faktisk så blev man mer lagom mätt på bara hamburgaren. Annars brukar man bli helt typ dåsig för att magen är så full. Och slemmig i halsen.... fast de är kanske bara jag....

Står fortfarande stilla

Börjar tröttna på på det tråkiga värdet av 58,5 kg... Imorgon hoppas jag på en positiv förändring!
Färdig grönsakssoppa fick jag i mig i dag och några knäckebröd. Tråkigt, men är på segt humör idag så det var vad jag förmådde mig att göra.

Zzz

Blev aldrig något mer inlägg igår för jag mådde lite kasst. Efter en sömnlös natt sitter jag nu och ska försöka ta mig till skolan... Känner mig helt slut.

Gjorde i alla fall en bulgursallad igår till kycklingen med avokado, gurka, fetaost, stekt zuccini och aburgin.

Har inte tagit fram något till ikväll än så vi får väl se vad det blir.. just nu är jag för trött för o tänka!

Vågen står stilla trots fusk!

Trots allt fusk igår med cheesy poofs, blåbärspaj och choklad så står Fortfarande vågen på 58,5kg! Märkligt att det står på precis samma 3 dagar i rad.
Vaknade kl 13 idag och jag är inte ett dugg sugen på o äta något än... kanske blir någon lättare frukost lite senare. Ikväll har jag i alla fall tagit ut en helkyckling. Vet inte riktigt vad det ska bli av den än men det kommer jag nog på under dagen!
..Tror jag är lite småbakis efter vinet igår..

Mmm...

Måste bara säga att cheesy poofs... Är jäävligt goda mitt i natten...

Kan hollandaisesås vara nyttigt?

Sitter och äter frukost nu kl 14 på dagen, fy på mig! Vill att skolan ska komma igång nu igen så man kan få in lite rutiner så man inte sover bort hela dagen!

Dagens frukost består av makrill kneggisar (knäckebröd) 1 ägg och några tomater och gurkskivor! Vågen stod stilla på 58,5kg som igår. I alla fall bra att den inte gick upp efter all bakismaten!

Ikväll tänkte jag göra potatis -och broccolimos med lax... funderar om jag ska göra en tunn hollandaisesås.. det är ju liksom bara vatten och ägg sen kan man dra ner ordentligt på smöret! ...eller?

Det är ju helt Otroligt!

När jag vägde mig i morse hade jag gått upp ETT HELT KG! 58,5kg! Tråkigt att en kväll ska förstöra så mycket... Och i med bakismaten lär det inte se bättre ut imorgon. Jag får ta det lugnt med spriten helt enkelt!

RSS 2.0